Image

Hvad koster en Besse ?

Til transport og evt. til at medbringe småmaterialer fra trælasten: 125, - incl. moms pr kørsel.
 
Herefter 295, - incl moms pr. time (236,- + 25% = 295,-) når det gælder småreparationer, små håndværksopgaver, små forbedringer ved huset ude og inde samt ved havearbejde. 
 
Ved de lidt større håndværksopgaver og renoveringer (over 4-5 timers varighed), som kræver erfaring, evt. avanceret værktøjer, og for El og VVS-opgaver som kræver autorisation, ved reparation af hårde hvidevarer, haveanlægsarbejder, samt for erhvervskunder og foreninger, er prisen 375,- incl moms pr. time (300, - + 25% = 375,-)
 
Så priserne 295,-  og 375,- er incl. moms, OG vi regner kun hele timer - så ha evt. en lille extra opgave parat !
 
For København:

Priserne pr. time er her henholdsvis 335,- for småopgaver mv. og 425,- håndværksopgaver mv. incl. moms ( grundet det generelt højere løn og prisniveau) ellers alle øvrige betingelse gældende.


Bessen giver gerne sin vurdering af hans ca. tidsforbrug, inden han går igang med en opgave. Denne vurdering er dog med det forbehold, at det er uden ansvar. Bessen har ej heller ansvar for vurdering af timesatser. Disse fremgår af ovenstående - i tvivlstilfælde kontakt administrationen.
 
Udfyld formularen og beskriv hvad du ønsker at få lavet.
Vi giver gerne et overslag på timeforbruget !
 
Og husk !
Regningen kan fratrækkes i skat - således kan du trække fra - op til 6.000,- pr. person pr hustand - klik HER for at læse mere om fradrag.
 
 
 

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen. Få eventuelt et prisoverslag.

Navn:*
Udfyld venligst

E-mail:*
Udfyld venligst

Telefon:*
Udfyld venligst

Vej:*
Invalid Input

Postnr.:*
Udfyld venligst

By:*
Udfyld venligst

Beskriv opgaven:*
Udfyld venligst

*
Forkert input

.

Her dækker vi :

København (se kort HER)  samt Odense, Århus, Ålborg, Randers, Viborg, Skanderborg, Horsens, Ebeltoft og Grenå ..... og nærmeste opland !

Odense er nu etableret, så ligesom i København, kan man nu begynde at få ordnet småopgaver.

Image

Priser

Det er med stolthed vi ikke bare tilbyder sans for detaljer men til næsten halv pris ! Vi kommer med glæde og hjælper med de mindste småting og det koster det ikke mere af !

Læs mere om vores priser her

Vi søger pensionerede håndværkere og handymen

Har du lyst til at tjene extra til pensionen og bruge dig selv med det du er god til - lige når det passer for dig? Der er masser opgaver der venter på dig!

Læs mere og ansøg her

Danmark har en ressource og den er guld værd!