Image

Hvad koster en Besse ?

 
Priser inkl. moms
Småopgaver, forbedringer, alm. havehjælp, computer og it-hjælp samt lettere håndværksopgaver: 
 
København 335,- /time
Resten af landet 295,-/time
  
For håndværksopgaver, der kræver særlige kompetencer og maskinværktøj, el - og vvsopgaver, der kræver autorisation, haveanlægsarbejder, rep. af hårde hvidvarer samt erhvervskunder/foreninger:
 
København 425,-/time
Resten af landet 375,-/time 
 

I øjeblikket tillægges et Covid gebyr på 15,- incl. moms på fakturering af alle opgaver til handsker, sprit og mundbind så længe regeringen har påbud om at bære mundbind indendørs på offentlige steder.

Transport 125,- kr. pr dag, til afhentning af materialer eller en tur på genbrugsstationen. Vi regner kun hele timer, så hvis der er en lille ekstra opgave klar, så passer pengene - til tiden!
Ved indkøb af materialer tillægges administrationsgebyr på 10% på vores engros indkøbspriser, detail - eller netpriser.
Bessen giver gerne en ca. vurdering af tidsforbruget, inden arbejdet går i gang, men priser fremgår af ovenstående, og ved tvivl, eller hvis prisoverslag ønskes, kontakt administrationen på 20422008.

 Vi er her for at hjælpe med alle de småopgaver, du ikke selv kan klare og med dem hvor håndværkeren melder fra. Samtidig vil vi passe på os selv og nyde vores otium. Derfor afhænger vores pris af opgavens art og omfang.

Og husk !
Regningen kan fratrækkes i skat - således kan du pr. person pr husstand fratrække - op til 6.200,- på serviceydelser og 12500,- på håndværksydelser - klik HER for at læse mere om fradrag.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen. Få eventuelt et prisoverslag.

Navn:*
Udfyld venligst

E-mail:*
Udfyld venligst

Telefon:*
Udfyld venligst

Vej:*
Invalid Input

Postnr.:*
Udfyld venligst

By:*
Udfyld venligst

Beskriv opgaven:*
Udfyld venligst

*
Forkert input

.

Her dækker vi :

København (se kort HER)  samt Odense, Århus, Ålborg, Randers, Viborg, Skanderborg, Horsens, Ebeltoft og Grenå ..... og nærmeste opland !

Odense er nu etableret, så ligesom i København, kan man nu begynde at få ordnet småopgaver.

Image

Priser

Det er med stolthed vi ikke bare tilbyder sans for detaljer men til næsten halv pris ! Vi kommer med glæde og hjælper med de mindste småting og det koster det ikke mere af !

Læs mere om vores priser her

Vi søger pensionerede håndværkere, handy-  og havemænd

Har du lyst til at tjene extra til pensionen og bruge dig selv med det du er god til - lige når det passer for dig? Der er masser af opgaver, der venter på dig!

Læs mere og ansøg her

Danmark har en ressource og den er guld værd!