Hvad-koster-en-besse

Bessepriser til hjælp i hus og have.

Fra 335 kr/time afhængig af hvor i landet, og opgavens kategori. Udfyld formularen, og du vil modtage en mail med timeprisen for netop din opgave.

Vi er her for at hjælpe med alle de småopgaver, du ikke selv kan klare - og dem, hvor håndværkeren melder fra med følgende priser og handelsbetingelser.

Småopgaver, forbedringer, alm. havearbejde, mindre håndværksopgaver samt computer og it-hjælp: 

  • København/Sjælland 375 kr/time inkl. moms (til postnummer 5000)
  • resten af landet 335 kr/time inkl. moms

Opgaver der kræver særlige kompetencer, autorisation og værktøj, større håndværksopgaver, større havehjælp og anlægsarbejder, reparation af hårde hvidevarer:

  • København/Sjælland 485 kr/time inkl. moms (til postnummer 5000)
  • resten af landet 430 kr/time inkl. moms

Erhverv, foreninger og det offentlige:

  • Hele landet 420 kr/time ekskl. moms

Obligatorisk kørselstillæg hele landet 140 kr incl. moms pr. besøg, samt ved afhentning af materialer eller kørsel til genbrugsstation.

Ved behov for akut hjælp anmærk “haster” i opgavebeskrivelsen og du bliver kontaktet hurtigst muligt. Ved opstart af opgaven indenfor 24 timer pålægges et tilkaldetillæg på 1 arbejdstime.

Ved materialeforbrug
kan du vælge at indkøbe selv eller lade Bessen klare det for dig. Vores indkøbspriser er med 0-45% håndværkerrabat. Vi lægger et fast administrationsgebyr på 20%.  på alle vores indkøbspriser og materialeforbrug.

Vi afregner Bessens reelle samlede tids- og omkostningsforbrug og kun hele timer – ha´ evt. en lille opgave klar hvis der er tid tilbage den sidste time. Dvs. der kan være tidsforbrug på køre, indkøb og parkering max 30 min. medmindre andet aftales med Bessen.

Opgaven tilfredsheds- og time/kørsel afstemmes på stedet når arbejdet afsluttes. Er der uoverensstemmelser og synlige fejl og mangler orienteres Bessen eller administrationen med det samme eller inden 5 hverdage.

Bessen giver gerne en ca. vurdering af tidsforbruget, inden arbejdet går i gang. Hvis prisoverslag ønskes eller ved uoverensstemmelser kontakt administrationen på 71746565.

Håndværkerfradrag slut pr. 1/4 2022 men servicefradraget fortsætter     -    se mere https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Hvad kan vi hjælpe med ?

Beskriv kort din opgave og vedhæft gerne foto.

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Invalid Input

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Forkert input


     Jeg ønsker at modtage Bessekompagniets nyhedsbrev.
Venligst tag stilling til om nyhedsbrevet ønskes

Forkert input

.
.

 

 Her dækker vi

 

København se kort Her

og for øvrige bynavne se Her

Image

 

Priser

Det er med stolthed vi ikke bare kun tilbyder sans for detaljen, men til næsten halv pris! Vi kommer med glæde og hjælper med de mindste småting, og det koster det ikke mere af!

Se vores priser her

Vi søger pensionerede håndværkere: handyman, altmuligmand og havemand.

Har du lyst til at tjene ekstra til pensionen, og bruge dig selv med det du er god til - lige når det passer for dig? Der er masser af opgaver, der venter på dig!

 Bliv Besse her

Danmark har en ressource og den er guld værd!