Pensionistjob

Få et pensionistjob du selv styrer

Er du pensionist eller førtidspensionist? Savner du de fællesskaber, du var en del af, da du arbejdede? Og har du lyst til at lave noget, og til fortsat at komme lidt ud og bruge det, du er god til?
I BesseKompagniet kan du vælge en opgave, når du har lyst, og passe den ind i de andre ting, du laver.

Håndværk -, handy- eller havebesse

Lyst til at bruge dig selv i hverdagen og udføre små reparationer og mindre håndværker-, handyman- og haveopgaver i private hjem i dit nærområde?
Du vil overordnet arbejde selvstændigt og hjemmefra. Hvad opgaven er, og hvor kunden bor, får du en nøje beskrivelse af, før du går i gang, derfra styrer du selv alle aftaler med kunden.
Koordinatoren for din by vil støtte dig i starten og hjælpe dig - med måden vi klarer kunden på, løsninger, materialekøb mv.
Har du lyst til at blive en del af et Besse-fællesskab i din by -vi mødes over en kop kaffe og kage samt ved de lidt større opgaver…

KantineBesse

Har du lyst til at hjælpe i mindre og mellemstore virksomheder og institutioner når frokosten skal på bordet? Oftest dække bord med den færdige ret, rydde af, ordne køkkenet, lidt rengøring og sørge for ta-selv kaffe/frugtbordet er klart og indbydende….

oftest 1-2 timer daglig som i deler mellem 2-3 køkken-besser. Meld dig til så hører du fra os når vi har en tjans i nærheden af hvor du bor. 

InfoBesse på stationerne

fra Ørestaden til Nørreport primært Hovedbanegården og Kastrup lufthavn

Vi søger pensionister til at hjælpe rejsende med Øresundstoget ved trafikforstyrrelser, under festivaler og lave trafiktællinger. En hyggelig og levende samfundstjenlig tjans for den imødekommende, udadvendte og serviceorienterede pensionist.
Der er tale om typisk 1-3 timers vagter i forbindelse med trafikforstyrrelser, ved sporarbejder, signalsvigt mv. ;

2 Besser, iført gul vest, færdes sammen på perronen og informerer de rejsende der spørger om feks. forventet forsinkelser, alternative rejsemuligheder - hvilket du bliver oplyst om i forbindelse med hver vagt.
De fleste vagter er planlagte 7-14 dage forud; men du skal bo nær omtalte stationer da der til tider er akutte situationer med kort varsel.
Du får en lønnet kort “uddannelse”, aflønningen er pr. time med div. tilkalde og weekend tillæg.
Tøv ikke ; en livlig tjans og vi skal være ca. 35 InfoBesser !!!

Tjen lidt ekstra på sikker vis.

Ved at være en del af BesseKompagniet har du mulighed for at udnytte de 122.000 kr., som du må tjene oven i din folkepension. Du er forsikret af BesseKompagniet, når du arbejder – både overfor kunden, og hvis der skulle ske noget med dig selv.
Sådan bliver du Besse og får yderligere Info
Udfyld formularen t.v. med din kontaktinfo og kryds dit/dine arbejdsområder af, så modtager du yderligere INFO og vi kontakter vi dig snarest muligt.

Interesseret i at være en del af BesseKompagniet?

Udfyld formularen så sender vi lidt uddybende om hvordan vi arbejder, løn, mv.

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Udfyld venligst

Hvad vil du arbejde med? (vælg gerne flere)

Udfyld venligst

Uddyb her din erfaring: hvad du er interesseret i, god til eller hvis der er noget inden for dit fag, du ikke er interesseret i at beskæftige dig med
Invalid Input

Forkert input

.


 

 Her dækker vi

 

København se kort Her

og for øvrige bynavne se Her

Image

 

Priser

Det er med stolthed vi ikke bare kun tilbyder sans for detaljen, men til næsten halv pris! Vi kommer med glæde og hjælper med de mindste småting, og det koster det ikke mere af!

Se vores priser her

Vi søger pensionerede håndværkere: handyman, altmuligmand og havemand.

Har du lyst til at tjene ekstra til pensionen, og bruge dig selv med det du er god til - lige når det passer for dig? Der er masser af opgaver, der venter på dig!

 Bliv Besse her

Danmark har en ressource og den er guld værd!